/ NOVA
Директор “Маркетинг и комуникации” на Нова Броудкастинг Груп и продуцентът от “Дрийм Тийм” разказаха за тенденцията за възраждане на българското кино и ролята на NOVA в този процес по БГ Радио
“Чрез “Откраднат живот” ние с NOVA направихме модел. Това е нещо, което не се беше случвало в българския ефир – продукт, който да е в праймтайма, да е с такова високо продукционно качество и,  разбира се, с големи художествени  достойнства и да може да изнася сърцето в програмата на една политематична национална телевизия”, сподели Евтим Милошев в рубриката “Петък отива на БГ Кино” по БГ Радио.

Продуцентът от “Дрийм Тийм” и Петя Терзиева, директор “Маркетинг и комуникации” на Нова Броудкастинг Груп разказаха пред Богдана и Симо за тенденцията за възраждане на българското кино и сериали и за кампанията “NOVA подкрепя българските филми”.

“Откраднат живот” доказва, че българските продукции имат силата да надминат по зрителски интерес дори западните и американските, да имат успех и да поддържат ключовия праймтайм слот на NOVA. Смятам, че е много важно да даваме възможност да се излъчат в най-гледаното време”, заяви Петя Терзиева.

Продуцентът на най-успешната българска медицинска поредица повдигна леко и завесата пред предстоящите събития в шести сезон на “Откраднат живот”, който се снима в момента.

“Още първият снимачен ден започнахме с Юлиан Вергов в ролята на доцент Банков. Всички очакваха неговото завръщане след края на четвърти сезон и сега ще се върнем към времето и събитията около злополуката с неговото семейство. Всичко това се случва в Германия и имаме амбицията тази част да се заснеме там”, разказа Евтим Милошев.