Станислав Кертиков
Станислав Кертиков / NOVA
Актьорът гостува на Симо и Боги в БГ Радио
В "Петък отива на БГ кино" по БГ Радио гостува Станислав Кертиков - един от главните герои в първия по рода си комедиен сериал у нас, посветен на гийк и комикс културата, който проследява битката между петима души, пленени от гейминга - "Новакът" във Vbox7.com. 

Младият актьор присъства на големите екрани в лентата "Посоки", а постановките с негово участие са "Бесове", "Любовта на Анатол" и "Актьори срещу поети". 

"Сериалът започна бързо. Режисьорът и мой приятел Орлин Милчев, с който сме приятели от доста време, ми се обади и ме попита дали искам да участвам в уеб сериал заедно със Сотир Мелев. Той беше работил и с двама ни и ни е сметнал за подходящи, - разказа как е получил ролята си в "Новакът" Станислав. 

"Хубавото на българската кино реалност е, че няма необходимост актьорите да се профилират специално в един формат - например само сериали, кино, дублаж или театър. Това е разнообразие, за което бих се борил, защото ми допада да участвам в комичен уеб сериал за млади хора, както и в сериозното кино. Дават опит и изискват различен набор от умения" - допълва още младият актьор.

Не пропускайте всяка сряда нов епизод на "Новакът" във Vbox7.com.