Проектът е първият по рода си комедиен сериал у нас, посветен на гийк и комикс културата
На 23 май във Vbox7.com стартира най-новата оригинална продукция на 7Talents - уеб сериалът „Новакът“. Проектът е първият по рода си комедиен сериал у нас, посветен на гийк и комикс културата, който проследява битката между петима души, пленени от гейминга. Какво ни очаква, може да видите тук .

Във фокуса на сериала са всички алтернативни начини на забавление като видео и настолни игри, както и конфликтите и любовта, които се разразяват в риалити състезанието “The Ultimate NERD Challenge”. Героите в „Новакът“ преживяват емоции, гейминг и гийк битка, но остават обединени в посланието, че човек винаги трябва да се бори, за да постигне целите си.

Дойчин Трендафилов
NOVA

Новакът в групата от петимата младежи, които ще поемат на незабравимо гейминг състезание, се казва Валери. Той не разбира нищо от нърд култура, но се включва в надпреварата, опитвайки се да заблуди другите в групата, че мястото му е сред тях. Причината естествено е жена – единственото момиче в състезанието - Ани. В ролята на Валери влиза набиращият все по-голяма популярност млад актьор Станислав Кертиков, който присъства на големите екрани в лентата „Посоки“, а постановките с негово участие са „Бесове“, „Любовта на Анатол“ и „Актьори срещу поети“. В образа на Ани ще видим талантливата Елена Замяркова, участвала във филма на Ивайло Христов "Каръци". Ще успее ли Валери да спечели любовта на Ани? Не пропускайте на 23 май в „Новакът“.

Станислав Кертиков
NOVA

Светилото в гейминга Константин Кънев играе себе си в иновативния комедиен сериал. Той е известен eSports & gameplay коментатор за GplayTV, а в „Новакът“ е развил своя супер успешна поредица – реалити състезание - „The Ultimate Nerd Challenge”.

Актьорът Сотир Мелев ще видим като Алфата - фаворитът за победител в „The Ultimate Nerd Challenge”. Мълчалив, изключително интелигентен и наблюдателен, за него победата не е най-важното нещо, но никога не би я подарил. В състезанието се включва още шумният и забавен Жеко, в чийто образ се превъплъщава актьорът Дойчин Трендафилов, познат от уеб сериала "Апартамент 404".

Сотир Мелев
NOVA

Първият епизод на оригиналната уеб продукция за нърд култура ще може да гледате на 23 май. Кой ще грабне победата в състезанието, ще спечели ли „Новакът“ голямата награда – не пропускайте да гледате всяка сряда новия сериал във Vbox7.com.