С премиера за България от 3 април започва трилърът „Аз съм никой“
Специална селекция от световни уеб заглавия очакват феновете във Vbox7.com тази година. Освен новите сезони на добре познатите вече български уеб сериали „Не така, брат” и „Следвай ме”, както и редица нови уеб поредици, които подготвя екипът на 7Talents, от тази пролет онлайн потребителите ще могат да гледат във Vbox7.com и нови световни уеб сериали.

Първият от тях е мистериозният мексикански трилър „Аз съм никой“ (Hoy Soy Nadie), който ще направи своя дебют на 3 април във Vbox7.com, а феновете ще могат да гледат по два епизода седмично .

„Аз съм никой“ показва живота под знака на социалните мрежи днес – време, в което почти всеки може да заеме фалшива самоличност, а възможностите да намериш информация или да злоупотребиш с нея стават все повече.

Главният персонаж в „Аз съм никой“ е Матео Бланко - програмист във вестник, който пристиснат от редица обстоятелства, извършва измама срещу работодателя си. Това обаче не може да остане дълго скрито и скоро Матео получава специална задача от собственика на вестника, за който работи. А тя е повече от странна – Матео трябва да намери 15 души и да вземе кръвни проби от тях. Ако Матео откаже да изпълни поръчението, собственикът на вестника веднага ще го издаде на полицията за злоупотребата, която е извършил. Примката около Матео се затяга и той няма друг избор, освен да приеме условията на сделката. Това превръща Матео в „хамелеон“ – той успява да влезе в образа на различни хора, за да изпълни целите си.

Матео Бланко
netinfo

Какво престъпление е извършил Матео и защо получава толкова странна задача? Ще се справи ли с нея или ще бъде заплашен от затвор? Ще разберем от 3 април във Vbox7.com.

„Аз съм никой“ е създаден от мексиканския медиен гигант и един от най-големите производители на  сериали в испаноезична Америка – Televisa. В ролята на уеб хакера Матео Бланко, ще видим секс-символът Емануел Орендай, който е добре познат на публиката от участието си в редица мексикански сериали. Кариерата му започва като радио водещ, но се изявява и като модел. Сред най-известните теленовели с негово участие са „Господарят на небесата“, „Надежда за сърцето“ и „Госпожа Асеро“.
 
Гледайте „Аз съм никой“ всеки вторник и петък от 3 април във Vbox7.com.