Бела се завръща към старата си любов, а Петьо намира нова в лицето на Катя
След като Ники признава на Бела за своята изневяра, тя е съкрушена, а поведението й става повече от притеснително. Бела се затваря в себе си, а приятелите й Петя и Петьо се опитват да разгадаят какъв е проблемът и при срещата им в училище, разбират за изневярата на Ники.

Как ще излекува Бела раните си от раздялата? Вижте в най-новия епизод на „Следвай ме“

Объркана, Бела решава да пише на бившия си приятел и да му прости за прегрешенията в миналото. Той от своя страна само това чака и веднага пристига на гости на Бела. На следващия ден Ники решава да се извини на Бела с признание и букет цветя, но когато отива у тях, разбира, че вече я е изгубил. Разочарованието му е толкова голямо, че той отива не при кого да е, а при София.

В същото време Алекс съветва Йоан да престане да се съобразява с общественото мнение и да надскочи собствените си предразсъдъци. Йоан очевидно успява да се вслуша в съвета на Алекс, защото когато приятелите от компанията му се опитват да унижат чистачката в училището, Йоан гневно се намесва и открито заявява, че това е повече от чистачка – неговата майка.

Йоан
netinfo

Петьо, от своя страна, намира собствено решение да признае чувствата си пред Катя и те стават официално двойка.

Петьо и Петя
netinfo

Как ще се развият отношенията между Ники и Бела, Ники и София, ще намери ли път Йоан към Петя, вижте в новия сезон на „Следвай ме“ първо във Vbox7.com.

Гледайте уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com.

Още новини за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.