Калина Крумова покани Министерския съвет на „Мамо, чакам те
Калина Крумова покани Министерския съвет на „Мамо, чакам те / cнимкa: Sofia Photo Agency, архив

Калина Крумова покани премиера Бойко Борисов, целия Министерски съвет, бизнесмени, спортисти и съмишленици на благотворителен концерт „Мамо, чакам те". Най-младият депутат в Народното събрание е в основата на мащабното събитие с участието на Васил Найденов, Орлин Горанов, ансамбъл „Българе", Тончо Токмакчиев и водещ Мира Добрева.

Представителката на „Атака" в парламента заедно с фондация „Искам бебе" очакват всички съмишленици на концерта довечера в подкрепа на заместващото майчинство. Инициаторите на Закона за сурогатството, който ще бъде внесен за гласуване и разглеждане през септември, се надяват по този начин за популяризират и представят на публиката смисълът на каузата си. По време на концерта на видео стени ще бъдат излъчвани моменти от филма на Мира Добрева за заместващите майки и ин витро.

Концертът под надслов „Мамо, чакам те" ще се проведе днес - 14 август, в Летния театър от 20.00 ч. Билети се продават освен пред входа на театъра и на множество каси из целия град. Цената на поканата е 10 лева, като са изработени 2500 уникални по вид пропуски за всеки дарил средства за инициативата.