Дерол е декоративна козметика, която се произвежда в Китай. Разполага с всички необходими сертификати, за да се предлага както там и навсякъде по света, така и за продажба в Европа. Козметиката е веган и не се тества върху животни, което за нас е от огромно значение. Освен това е обогатена с различни видове масла, витамини и съставки, които подхранват кожата. Козметиката на Дерол е известна в държави по целия свят. Подходяща е за всяка възраст и всяка кожа.

Кога, как и кой стартира бизнеса на Derol?

Дерол Козметикс стартира в началото на 2022 г. Всичко започна, когато случайно попаднах на бестселъра на Дерол, а именно серумите за обем на устни. Останах очарована от резултата, а и визията на продуктите ми направи страхотно впечатление. Реших, че повече жени трябва да научат за козметиката на Дерол и така дойде идеята да направя онлайн магазин и да предлагам Дерол в България.

Как дойде решението за изграждане на по-сериозно онлайн присъствие?

Решението ми за по-сериозно онлайн присъствие дойде още когато видях продуктите на Дерол, а когато се убедих и в тяхното качество, вече бях сигурна, че искам да направя онлайн магазин и да ги предлагам в България.

Кои дигитални канали работят най-добре за Вашия бизнес?

Дигиталните канали, които работят най-добре за нашия бизнес, са: Гугъл, рекламите във Фейсбук и Инстаграм, както и СЕО методите.

С какъв екип разполага компанията и колко от тези хора са ангажирани в онлайн дейността ѝ?

Екипът ни се състои от маркетинг специалисти, които отговарят за всичко свързано с рекламите в социалните мрежи и лице, което поддържа сайта ни и всичко свързано с него.

Дерол

Ключът към успешния бизнес за Вас е...?

Изграждането на успешен бизнес изисква време, усилия и много търпение. Това е и ключът към него според мен.

С какви думи бихте мотивирали един млад човек да започне бизнес в България?

Започването на бизнес не е само печалба. Вашите идеи могат да решат реални проблеми, да създадете работни места, да допринесете за икономиката на България. Всичко започва с една стъпка. Имайте вяра и следвайте мечтите си!

Дерол

Derol e част от eCommerce Academy Awards 2023 - Конкурсът на електронните търговци в България. Повече за наградите и как да се включите можете да видите тук: https://awards.ecommercebg.com/.