120 000 лв. от скреч картите на ЕВРОБЕТ за готвачка от с. Глогово
120 000 лв. от скреч картите на ЕВРОБЕТ за готвачка от с. Глогово / netinfo

На 1-ви април жителите на цяло едно село празнуваха, но не Денят на шегата, а най-голямата печалба от Евробет, която тяхното село помни.

На 1-ви април Виолета Кирова си подсигури сигурен доход от 1 000 лв. на месец за 10 години напред от скреч картите „Изтрий и спечели".

„На шега реших да изтрия една-две карти. Взимам първата, изтърквам и не мога да повярвам на очите си. Веднага я показах на мъжа ми, а той само се плесна по челото... После настана суматохата. Синовете ми веднага на скарите, снахите подреждат маси и режат салати. Такава веселба настана, че сякаш събор на селото направихме. Не остана човек, който да не мине да ме поздрави", разказва щастливката.

С над 20 литра ракия, много бира и веселба всички в Глогово полели голямата печалба. На въпроса какво смята да направи с парите Виолета отговаря: „Ще ги събирам известно време и първо ще направя ремонт вкъщи. После ще инвестирам в семейния бизнес. Важно е здраве да има, всичко друго ще се нареди".

Пунктът в село Глогово е едно от най-късметлийските места в България. За период от 3 години там са спечелени 35 печалби над 1 000 лв. През 2010г. играч спечели едногодишна заплата по 2 000 лв. в зимната кампания на Еврошанс „Заплата 2000 лв. без работа".