Пролетта е сезонът, когато настъпват най-големите промени в любовен план - приятни или не чак толкова.  Затова трябва да сме особено внимателни, когато зимата си отиде, а пролетта едва пристъпва на прага.

Това може да се дължи на безбройните възможности, които най-хубавият сезон ни предлага или заради проблеми във връзката ни, които все сме се опитвали да избягваме, докато се сгушваме в половинката си, затваряйки очи за действителността.

Има две зодии обаче, които трябва да са изключително внимателни до края на месец май, защото взаимоотношенията с любимия им човек могат да бъдат разклатени доста силно, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7

Овен

Проблемите в любовта през май ще идват най-вече от вас. Избухливият ви нрав ще ви докара много неприятности. Като цяло ще се усъмните, че половинката ви има афера с ваш близък човек. Съмненията няма да ви дават мира и ще ги изстреляте за нула време под формата на скандал. Това сериозно ще засегне половинката ви и може да се стигне дори до раздяла, ако бързо не измислите резервен план. Дали не е по-добре първо да уверите и след това да питате?

Фатално привличане: 6 двойки зодии, чиято любов пламва и угасва за миг (СНИМКИ)

Скорпион

Колебания в чувствата ви ще ви разтревожат през следващите два месеца. Ще се запитате наистина ли обичате човека, с когото сте. От известно време не изпитвате никаква тръпка, но нека ви припомним, че любовта има своите върхове и спадове. Може да сте в съвсем нормална фаза, която просто трябва да изчакате да отмине. Ако до края на май все още няма промяна, замислете се наистина дали не е по-добре да се разделите. Междувременно опитайте да съживите връзката си с малко романтика.

И още:

Родени един за друг: 11 двойки зодии, за които любовта е неизбежна (СНИМКИ)

Трите изречения, които и описват идеално нрава на всеки знак от зодиака (СНИМКИ)


Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какво ти е отредила съдбата (СНИМКИ)

Любовната поговорка за всяка зодия (СНИМКИ)

Сексуалната съвместимост според зодията (СНИМКИ)

Как се влюбва всяка една от зодиите (СНИМКИ)
Edna.bg