Жизел Бюндхен и Том Брейди
Жизел Бюндхен и Том Брейди / Gulliver/Getty Images
Бразилският модел и играчът на американски футбол, за които от няколко месеца се говори, че се разделят, са наели отделни адвокати. Американският уебсайт "People" съобщи на 4 октомври, че процедурата по развода между Жизел Бюндхен и Том Брейди е започнала. Твърди се, че моделът е наел бракоразводен адвокат, преди съпругът ѝ да направи същото от своя страна.

Двете звезди живеят разделени от няколко месеца насам. В началото на септември се съобщава, че е избухнал разгорещен спор за бъдещата кариера на Том Брейди. Куотърбекът на Tampa Buccaneers обяви през февруари, че прекратява спортната си кариера, като напуска Националната футболна лига (НФЛ). Фалстарт, тъй като през март той заявява, че ще преразгледа решението си.

Според списание "Пейдж Сикс", което първо разкри тази информация, този обрат очевидно не е допаднал на 42-годишната моделка, която иска съпругът ѝ да отделя повече време на семейния си живот. Твърди се, че този последен спор е причината за решението им да се разделят.

Съобщава се, че се обсъжда разделянето на общото имущество на най-високоплатения играч на американски футбол и Жизел Бюндхен. Ремонтните дейности в дома им в Маями, който те купиха през декември 2020 г., са спрени.

След като се запознават през 2006 г., двамата се женят три години по-късно в Санта Моника, Калифорния. Заедно имат две деца - момче Бенджамин (12 г.) и момиче Вивиан, негово копие (9 г.). Том Брейди е баща и на Джак (15 г.), когото има от предишната си връзка с актрисата Бриджит Монахан.
БГНЕС