/ Gulliver/Getty Images
Том Брейди и Жизел Бюндхен се разделиха след голям семеен спор, съобщи ET, позовавайки се на източници, близки до двойката. Според изданието връзката между супермодела и футболиста се разпаднала заради факта, че Том решил да се завърне в НФЛ, въпреки че в началото на годината прекрати кариерата си.

Жизел отдавна казва на Том, че трябва да прекарва повече време със семейството си. Тя се надяваше, че той ще получи това, което иска, когато се оттегли от спорта, но Том реши да се върне в НФЛ и за нея това беше шок.

"Жизел изпитва много болка в момента", каза един от запознатите. Друг добави: "Толкова разстроена, че сега й трябва време да живее отделно от Том и да обмисли всичко. Тя винаги подкрепяше Том и беше там, но се умори от това. Струва й се, че напоследък Том не прилича на себе си".

Източник на People също потвърди, че двойката живее отделно повече от месец. Сега Жизел е заета със себе си и прекарва много време отделно от Том в Маями и Ню Йорк. Друг вътрешен човек се изказа в защита на футболиста, който по думите му винаги намирал време за семейството си. 

По-рано този месец Жизел Бюндхен позира за корицата на Elle и даде интервю за изданието, в което говори за майчинството, залагането на кариерата си заради семейството и плановете за бъдещето.

Жизел Бюндхен и Том Брейди са женени от 2009 г. Двойката отглежда две деца. Това не е първият път, когато връзката им е в затруднение поради липсата на внимание на Том към семейството. 
БГНЕС