Супермоделът Жизел Бюндхен и Том Брейди са една от най-горещите и неприкриващи страстта си един към друг звездни двойки
Супермоделът Жизел Бюндхен и Том Брейди са една от най-горещите и неприкриващи страстта си един към друг звездни двойки / Gulliver/Getty Images
Том Брейди, най-успешният играч в историята на американския футбол, призна как съпругата му Жизел Бюндхен го е сварила неподготвен след триумфа му със седми Супербоул с новия си тим Тампа Бей. Нейната реплика след като той я прегърнал на терена, го накарала бързо да смени темата, сподели самият той в интервю за Джеймс Кордън.



Том Брейди се затвърди като легенда по-рано миналия месец, като спечели седмия си Супербоул с Tampa Bay Buccaneers. Обявен за MVP на мача, куотърбекът беше абсолютният герой на големия финал, в който съпругата му Жизел Бюндхен и децата им го подкрепяха през цялото време.

Говорено е много за възрастта на Брейди, който продължава да реди победи, въпреки че е на 43 години. Предвид отличния си сезон и категоричната победа в Супербоула, играчът все още не мисли за пенсионирането си, но, както разкри вчера в интервю за Джеймс Кордън, той има хора около себе си, които са на друго мнение.

Оказва се, че съпругата му Жизел Бюндхен очаква с нетърпение той да приключи кариерата си на професионален спортист. И всъщност сред първите думи към него на бившия модел през февруари, имаше неприкрита молба да приключва с футбола.

Том Брейди разказа за случката на терена. „Търсих семейството си, питах се - „Къде е моето семейство, къде е моето семейство?“ И изведнъж виждам как се появява най-големият ми син, който тича към мен. Прегърнах го силно. Тогава видях двете си малки деца. И изведнъж виждам жена си и я прегръщам. А тя казва: „Какво друго трябва да доказваш още!?“



Играчът призна, че тази нейна реплика го е сварила неподготвен, затова той побързал да смени темата. „Опитах се да измисля начин за бърза смяна на темата, така че много бързо преминах към нещо друго“.

Както изглежда Жизел ще трябва да бъде търпелива поне още една година, тъй като Брейди вече ясно даде да се разбере, че няма търпение да се завърне на терена с Тампа Бей през следващия сезон.

Превод и редакция: DarikNews