камила
камила / pixabay.com
Жена ухапа камила по интимните й части, за да предпази кучето си, съобщава WAFB, цитиран от Спутник. Причудливият инцидент е станал на спирка за камиони в Грос Тете, Луизиана.

Жена пътува с малко конче в самолет (СНИМКИ)

Сблъсъкът се е състоял, когато глухо куче, принадлежащо на семейна двойка, успяло да влезе в заграждението на камилата, разположено на паркинг.
Двойката се опитала да последва кучето зад оградата и се озовала лице в лице с развълнувана камила. Според местния шериф, „по някакъв начин камилата е седнала върху жената“, което от своя страна „вероятно при самозащита“, е накарало жената да захапе тестисите на съществото.

Куче-ловец на глигани осинови прасенце (СНИМКА)


Управителят на паркинга за камиони Памела Босие твърди, че двойката нахлула в заграждението, принуждавайки камилата да изпадне в паника и че те са хвърляли кучешки лакомства във вътрешното ограждение на камилата. Предстои ветеринарен лекар да провери здравословното състояние на ухапаното животно.

Известни личности и техните още по-известни кучета


Камилата, чието име е Каспър, обитава атракционното заведение на паркинга за камиони от лятото на 2018 г., когато заменя предишната атракция – тигърът Тони.