/ Gulliver/Getty Images
2020 г. беше изключително трудна година в резултат на пандемията от коронавируса. Вирусът засегна хората по целия свят, включително британското кралско семейство. За щастие обаче 2021 г. изглежда много специална за кралицата и нейните близки.

Следващите 12 месеца ще бележат редица специални тържества - от лични празници на херцога и херцогинята на Кеймбридж до раждането на нови кралски бебета.

На 29 април принц Уилям и Кейт Мидълтън ще отпразнуват своята 10-та годишнина от сватбата! Кралската двойка се ожени в Уестминстърското абатство през 2011 г. и оттогава се радват на щастлив семеен живот заедно с трите им деца: принц Джордж, принцеса Шарлот и малкият принц Луи. Без съмнение кралската двойка ще отбележи голямата си годишнина по специален начин.

Gulliver/Getty Images

През новата година ще се родят три кралски бебета. Принцеса Юджини и съпругът й Джак Бруксбанк потвърдиха през септември, че очакват първото си общо дете, което трябва да се роди в началото на 2021 г. Рожбата им ще бъде деветото правнуче на кралица Елизабет и принц Филип.

Принцеса Юджини и Джак Бруксбанк
Gulliver/Getty Images

Зара Тиндъл, дъщерята на принцеса Ана, очаква трето дете, потвърди съпругът й Майк Тиндъл. Той сподели новината в подкаста си "Добрите, лошите и ръгбито".

Кейт Мидълтън ще става леля. Пипа Мидълтън, по-малката сестра на херцогинята на Кембридж Катрин, очаква второ дете.

Gulliver/Getty Images

Очаква се кралското семейство да се събере, за да отпразнува едно голямо събитие в средата на годината - 100-ия рожден ден на принц Филип! Отдаденият съпруг на кралицата ще отбележи големия си ден на 10 юни, а близките му без съмнение ще бъдат с него.
Превод и редакция: DarikNews.bg