/ netinfo
Музикалното шоу ще се сбогува с двама финалисти в първия лайв на 22 октомври
Любими парчета, добро настроение и големи усмивки допълниха представянето на 13-те финалиста в X Factor „Сътворението на звездите“ по време на таен концерт за медиите тази сутрин в клуб Disco Sofia.

Четирите категории бяха представени от своите ментори, които споделиха защо залагат на тези кандидати и какви са големите им мечти и очаквания. „Това са Ангелите на Заки. Тези три момичета са моето оръжие към финала. Дахмара няма как да остане незабелязана, Вирджиния е моят вокален меч, а Мели доказа, че красивата външност, може да бъде в пълна хармония с красивия тембър.“, сподели Заки, който се отправя с категория 25+ към първия лайв концерт на 22 октомври от 20:00 ч. по NOVA.

Група 4Magic, група Treasures и дуетът Марио и Виктория бяха представени от Любо, който шеговито заяви, че изпълненията ще говорят сами за себе си. „Отборът е много силен, не изключвам да имаме момчешки финал.“, отправи предизвикателство към колегите си менторът на Момчетата – Криско, който залага на Теодор Стоянов, Иван Димитров и Стоянчо Бучков. „Вярвам, че мога да вдъхновявам и мотивирам момичетата и съм сигурна, че с този отбор ще постигнем много.“, коментира Саня, допълвайки, че ценен ще бъде и опитът й като майка на две дъщери.

Любо Киров
netinfo

Двама финалисти ще напуснат сцената на X Factor още в първия лайв концерт тази неделя. След впечатляващи появи и вокални изпълнения, жури, участници и фенове ще се изправят пред най-трудното решение – сбогуването с двама от кандидатите за звездна кариера в X Factor. „Всяка неделя, непосредствено след концерта и гласуването един финалист ще напуска шоуто. Възможно е ентусиазмът на някой от талантите да се смени с разочарование за минути. Първият лайв от „Сътворението на звездите“ ще вдигне адреналина на сцената с напускането на двама участника едновременно“, издават от продукцията.

Йоана
netinfo

Не пропускайте първия лайв концерт на X Factor „Сътворението на звездите“ в неделя от 20:00 ч. по NOVA.  
    
Актуални новини ще откриете на уебсайта на X Factor, както и на FB страницата на предаването.Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play, а отделни изпълнения можете да видите на официалния канал на шоуто във vbox7