Big Brother съквартиранти
Big Brother съквартиранти / netinfo
На 5 ноември точно в 20.00 ч. стартира Big Brother: Most Wanted - сезонът, в който ще видим едни от най-емблематичните риалити звезди, както и участници, които за първи път дават съгласието си да бъдат ключови играчи в риалити формат.

Наско е големият победител във VIP Brother 2018 (ВИДЕО)

"Уникалното при Big Brother: Most Wanted е, че събира силни играчи, които познават играта, голяма част от тях са участвали в нея и преди, познават я и за тях това е шанс да тестват нови стратегии и да надскочат собствените си възможности", споделят продуцентите часове преди старта на шоуто.

Както се очакваше изненадите и провокациите на Биг Брадър започнаха още в самото началото. Новите Съквартиранти се озоваха в напълно празна Къща, за чиито удобства ще трябва тепърва да се преборят.

Вижте снимки на новите съквартиранти в Big Brother: Most Wanted

Запознайте се с участниците в Big Brother: Most Wanted:

Емануела

Емануела
NOVA

Поп-фолк певицата Емануела не разбира защо постоянно я коментират: "Може би от завист- хората не могат да приемат жена, която се оправя сама". Първото участие е било пълно с много хубави емоции докато не влязла в Къщата.

Цялата визитка на Емануела можете да видите тук

Златка Райкова

Златка Райкова
NOVA

Златка Райкова е известна с титлата "Мис Плеймейт 2007", но днес тя е далеч от този си имидж. Днес тя е ръководител на модна марка и това е най-голямата й гордост. Нарича себе си независима и успешна жена, а за да е такава една жена трябва да е силна като мъж - стриктна, точна и коректна.

Цялата визитка на Златка можете да видите тук

Станимир Гъмов

Станимир Гъмов
NOVA

Станимир Гъмов е актьор - забавен и вълнуващ. Той влиза в Къщата за първи път през 2015 г. Оттогава е запомнен като "любимецът на Къщата".

Цялата визитка на Станимир вижте тук 

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева
NOVA


"Майка на 9-годишен син, съпруга на страхотен мъж и... работохоличка", така нарича себе си Жени. Едно от големите й желания е да остане в историята. Много тежки и емоционални моменти е имала по време на първия си престой в Къщата, заедно с мъжа си.

Цялата визитка на Жени Калканджиева вижте тук 

Албена Вулева

Албена Вулева
NOVA

Албена Вулева е човек, който се занимава с абсолютно всичко, което си поиска! В момента Албена е насочила вниманието си към приложната магия. Казва, че я търсят всякакви хора- хора с проблеми, хора, които искат да отмъстят. Смята, че добре й се получават урочасванията и като цяло черната магия й се отдава.

Цялата визитка на Албена можете да видите тук

Цецо Андреев

Цецо Андреев
NOVA

"Не гримирам хора, които са били известни преди години, а които са известни сега", представя се Цецо Андреев. Той работи с имена като Преслава, Емануела, Алисия, Златка Райкова.

Цялата визитка на Цецо вижте тук

Джулиана Гани

Джулиана Гани
NOVA

За Джулиана Гани хората казват, че е много добро момиче с голямо сърце. Тя е от онези момичета, разбили стереотипа "Мис Плеймейт". През 2017 г. влиза за първи път в Къщата. Там разбрала за себе си, че когато се налага, тя може да бъде силна и готова да прави жертви.

Цялата визитка на Джулиана вижте тук

Уош МС

Уош МС
NOVA

Стефан Иванов ще запомни участието си във VIP Brother 2014 като изключително забавно. Понякога, когато не е било никак забавно, той се е забавлявал най-много, а сам изненадал себе си като стигнал до финала. Сега влиза в Къщата с гордост и с надеждата всичко да мине по масло.

Цялата визитка на Уош МС вижте тук

Весела Нейнски

Весела Нейнски
NOVA

Весела Нейнски e позната на публиката като пианист, ТВ водещ, редактор, оперна певица най-вече, актриса, психотерапевт, астролог. Преди 12 години влиза за първи път в Къщата в първото издание, като излиза доброволно на осмия ден. Сега ще играе докрай.

Цялата визитка на Весела вижте тук

Стойко Сакалиев

Стойко Сакалиев
NOVA

Хората познават Стойко Сакалиев като футболист, както той сам казва, на най-големия отбор- ЦСКА. Футболът е в миналото, но ЦСКА завинаги ще е в сърцето му, казва Стойко: "когато изгубиш любовта към нещо, всичко приключва и трябва да търсиш нещо ново и различно".

Цялата визитка на Стойко вижте тук

Никитa Джонсън

Никитa Джонсън
NOVA

Хората казват за нея, че е тръгнала по грешен път, но това е "моят път и не би следвало никой да има проблем с начина, по който изглеждам", казва Никита Джонсън и допълва: "Преди 3 години разбрах, че хората харесват различните".

Цялата визитка на Никитa Джонсън вижте тук

Стоян Роянов - "Ya-Ya"

Стоян Роянов
NOVA

Стоян е всестранно развит музикант - той свири на кларинет, саксофон, зурна кавал, бонгоси и както обича да казва на "к'вот до'ди". Определя музиката си като "луда работа". За него казват, че е интересна, ексцентрична или уникална на моменти личност, а други казват, че абсолютно не разбират за какво става дума.

Цялата визитка на Стоян вижте тук

Благой Георгиев-Джизъса

Благой Георгиев
NOVA

Благой Георгиев е футболист, играл в "Славия", Испания, Сърбия, Германия, а последните 11 години в Русия. Избрал парите вместо кариерата, за да осигури материално семейството си и не съжалява за избора си. Благой е избухлив, мрази интригите и лъжите, предпочита нещата да се казват така, както са - директно!

Цялата визитка на Благой вижте тук

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук