Шеф Петров насочва вербалната си агресия към Енджи Касабие
Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, ще видим как по време на специалната вечеря на Мария, любовта се завърна под покрива на най-известната Къща.

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

Подтикнати от извиненията, които враждуващите Съквартиранти си размениха, Дани Петканов и Александра също ще отворят отново сърцата си един за друг. Двамата ще си разменят нежности, но по един или друг начин ще покажат, че все още се страхуват да дадат втори шанс на връзката си.

Дани и Алекс
netinfo

Ваня и Тото оформиха силна комбина още от първите дни на престоя си. Двамата често разговарят и намират един в друг много общи качества и интереси. Тото обаче обича да комуникира и с друга жена в Къщата – Мегз, а все по-честите и продължителни разговори между тях не се харесват на Ваня и тя съвсем открито го признава. Тази вечер ще видим как Ваня и Тото ще се впуснат в опасна игра, краят на която ще изненада както Съквартирантите, така и самите тях.

Енджи и Даниел
netinfo

Крехкият мир в Къщата ще бъде застрашен малко след помирителната вечеря на Мария. В центъра на събитията отново ще застане емоционалният Шеф Петров, но този път обект на неговото недоволство ще се окаже красавицата Енджи Касабие. Дали заради факта, че Енджи е на страната на Мария и Ваня, или просто заради любимия спорт на Шефа – създаване на скандали, Енджи ще се превърне в новата мишена на Борис Петров.

Шеф Петров
netinfo


В живото предаване на VIP Brother снощи, зрителите решиха близначките Алекс и Влади да се разделят с шоуто завинаги. Те бяха посрещнати от своите любими мъже, а какво казаха в първото си интервю, само броени часове след напускането на Къщата, можете да видите ТУК.

Алекс и Влади първи напуснаха VIP Brother 2017 (ВИДЕО)

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.