Близначките Алекс и Влади са първите Съквартиранти, които напуснаха Къщата на Big Brother този сезон. При Ники Кънчев те получиха изненада – премиера на новия си музикален клип и бяха посрещнати от любимите си мъже, които ги защитаваха по време телевизионното предаване на живо, в което стана ясно, че те ще напуснат играта.
 
В понеделник вечерта зрителите видяха и второто издание на рубриката на Миглена Ангелова „Голямата сестра“.  Дамата в червено избра Тото за свой събеседник и го разпита за отношенията му с жените в Къщата и за приятелката, която го чака навън. Тото беше откровен и прям, както винаги, и даде да се разбере ясно, че извън шоуто има любима, с която са заедно от пет години.

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

Зрителите на NOVA проследиха и състоянието на нетърпимо напрежение, което бе обзело Къщата в последните дни и благородната постъпка на Мария да събере всички на една маса, за да върнат мира и любовта във VIP Brother.

След като Мария и Шеф Петров за пореден път си размениха извинения, изненадващо, властелинът на кухнята се сдобри и със най-големия си неприятел в Къщата – Тони Стефанов.


Дали мирът ще бъде траен и ще запазят ли звездите любовта в сезона, предстои да разберем.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.