На Свети Валентин Джейми Дорнан и Дакота Джонсън ще се завърнат на голям екран в една от най-чаканите екранизации на книги - „Петдесет нюанса по-тъмно". Продължението по втората част от бестелъра на Е.Л. Джеймс идва две години, след като излезе първият филм за милионера с нетрадиционни вкусове в секса Крисчън Грей и поредната му любовница, прераснала в истинска любов.

Дакота Джонсън за горещите секс сцени в „50 нюанса сиво" (ВИДЕО)

Блокбъстърът от 2015 година донесе на създателите си приходи от над 560 милиона долара, а манията, която породиха както книгата, така и филмът, превръщат „Петдесет нюанса по-тъмно" в едно от най-чаканите заглавия.

Тъмни тайни изплуват в еротичния 50 нюанса потъмно (СНИМКИ/ВИДЕО)
netinfo
Когато нараненият Крисчън Грей се опитва да върне в живота си вече много предпазливата Анастейжа Стийл, тя иска от него нов договор, преди да се реши да му даде втори шанс. И точно когато двамата започват да изграждат доверие помежду си и намират стабилност във връзката си, тъмни фигури от миналото на Крисчън се връщат в живота му. Навлизайки в пространството на двамата млади, тъмните нюанси са решени да разклатят надеждите им за общо минало.

Джейми Дорнан: Между Дакота и мен има достатъчно тръпка

Тъмни тайни изплуват в еротичния 50 нюанса потъмно (СНИМКИ/ВИДЕО)
netinfo
В първия трейлър виждаме и едно от новите попълнения сред актьорите. Носителката на Оскар Ким Бейсингър ще влезе в ролята на Елена Линкълн - бизнес партньор на Крисчън и бивша негова любовница.

Ким Бейсингър ще участва в новия "Петдесет нюанса сиво"

Именно тя е запознала г-н Грей с нестандартния секс и именно нейното завръщане в живота му е на път да разруши завинаги връзката му с Анастейжа.

Тъмни тайни изплуват в еротичния 50 нюанса потъмно (СНИМКИ/ВИДЕО)
netinfo
В „Петдесет нюанса по-тъмно" ще се завърнат носителката на Оскар Марша Гей Хардън, Дженифър Или, Люк Гримс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мамфорд и Макс Мартини. Към тях ще се присъединят носителката на Оскар Kим Бейсингър, Хю Данси, Бела Хийткот и Ерик Джонсън.

Автор и режисьор се скараха за секс сцените в „50 нюанса сиво"

Петдесет нюанса по-тъмно" е режисиран от Джеймс Фоли и продуциран отново от Майкъл де Лука, Дана Брунети и Маркус Висиди, заедно с Е.Л. Джеймс. Сценаристи са авторът на бестеселъра Джеймс и Майл Леопард.

„Петдесет нюанса по-тъмно" идва в кината на Свети Валинтин през 2017 година.