/ Gulliver/Getty Images
Съпругата на президента на САЩ Мелания Тръмп отбеляза годишнината си по време на пандемията сред семейството си в Белия дом. В условията на самоизолация тя отпразнува рождения си ден с Доналд Тръмп и 14-годишния им син Барън. Мелания стана на 50. За това разказа говорителят на Първата дама пред Fox Business Channel Стефани Гришам.

Словенската красавица Мелания Тръмп - кой би повярвал, че вече е на 50
Gulliver/Getty Images

В социалните мрежи се появиха много поздравления към Мелания, придружени от снимки. „Америка е щастлива, че има такава първа дама“, написа новият говорител на Тръмп Кали Макинани в Tуитър.
 

Самият президент също поздрави съпругата си от официалната си страница. "Честит рожден ден на Мелания, нашата великолепна Първа дама", написа той.
 

Първата дама получи поздравления и от дъщерята на Доналд Тръмп - Иванка. Тя написа в своя Фейсбук - "Честит рожден ден, Мелания" и публикува трогателна снимка на Доналд и Мелания, където тя изглежда ослепително красива в бялата си рокля и гледа влюбено към съпруга си.Вестник „Уошингтън Поуст” отбелязва, че съпругата на президента е най-срамежливата пред пресата Първа дама в историята на страната. "Тя изглежда се чувства неудобно на публични събития. Рядко придружава съпруга си, по-често общува с деца, отколкото с възрастни и почти никога не дава интервюта", пише вестникът.

Кой би повярвал - Мелания Тръмп вече е на 50 (ГАЛЕРИЯ)

Според американските медии Мелания се занимава с много благотворителна дейност, често посещава болници и разказва на децата за програмата си „Be Best”, популяризираща здравословния начин на живот. А с разпространението на новия коронавирус първата дама започна активно да публикува в социалните мрежи препоръки как да се държат хората по време на пандемия. Въпреки това, не всички от тях предизвикват подкрепата на американците, мнозина критикуват настоящите й съвети и снимки.
БГНЕС