/ Gulliver/Getty Images
Американският актьор и продуцент Том Круз бе записан на аудиозапис на снимачната площадка в Лондон на новия си, седми филм "Мисията: Невъзможна" да крещи и заплашва екипа с уволнение поради недостатъци в протоколите за анти-Ковид мерките по сигурността, пише британският "Сън".

Съобщавайки, че разполага с автентичен аудиозапис на Круз, който крещи на снимачния екип, "Сън" информира, че екшън звездата се е оплакал от недостатъци в прилагането на физическа дистанция и други правила по време на заснемането на филма.

Аудиозаписът показва как Круз заявява на снимачния екип в Лондон, че е в постоянен контакт с всички студия, застрахователни компании, продуценти и че всички ги наблюдават. Той пита: "Разбирате ли отговорността, която имате? И ако не можете да бъдете разумни и не можете да постъпвате логично, вие сте уволнени. Без извинение! Ако го направите отново, ще бъдете уволнени!“

„Мисията: Невъзможна“ е една от най-хитовите поредици в Холивуд, а последният филм от 2018 г. е спечелил над 791 милиона долара.
 
БГНЕС