Тита и Папи Ханс
Тита и Папи Ханс / NOVA
Уникалното шоу за преобразявания започва на 25 февруари от 20:00 ч. в ефира на NOVA
ТИТА и Papi Hans ще се включат в звездния каст на „Като две капки вода“ с чар, провокация и задължителна доза самоирония.
 
След като изпълнителката на хитови парчета като „Антилопа“ и „Фотошоп“ подкрепи в публиката Софи Маринова през изминалия сезон, тази година самата тя ще се впусне в контрастни преобразявания.

Мария Илиева е първият обявен участник в новия сезон на „Като две капки вода“ (ВИДЕО)
 
"Много обичам да имитирам близките ми, както и популярни хора. Досега обаче съм го правила само на шега пред приятели, за да ги разсмея. Ще ми бъде много интересно да го правя и пред камерите, където обикновено влизам само в образа на ТИТА. За мен ще бъде интересно предизвикателство, да оставя този образ вкъщи и да бъда съвсем друг човек на сцената на шоуто“, разказва изпълнителката, която направи своя дебют за широката публика като финалист в X Factor 2014.
 
Новината за участието на певицата беше обявена ексклузивно на официалния Instagram профил на "Като две капки вода" на „Като две капки вода“.

„Като две капки вода“ с нов седми сезон и неповторими преобразявания (ВИДЕО)

Тита и Папи Ханс
NOVA

След успешни музикални проекти като „Кекс“ и „Суперпалав“, Константин Трендафилов, известен с псевдонима Papi Hans, ще има възможност да направи свой прочит на 13 световни образа, които Бутонът на късмета ще му предложи. Поетът и писател наскоро беше част от VIP Brother 2018, а сега ще покаже нови качества от своя потенциал с участието в единственото шоу за преобразявания у нас.
 
„Аз + „Като две капки вода“? Не ми се мисли какво ще се случи!“, заявява с присъщото си чувство за хумор артистът, който очаква изненади от себе си и шоуто.
 
Не пропускайте старта на седми сезон на „Като две капки вода“ на 25 февруари от 20:00 ч. по NOVA.
 

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.