Звездата ѝ изгря от сцената на X Factor, вече има два успешни хита, а горещите съвети, които дава за лято 2017 ще зарадват почитателите ѝ
Тя е родена на 19 юли 1999 г. в Тутракан. Живее със семейството си в Силистра и учи в езиковата гимназия „Пейо Яворов“ в града. Истинското ѝ име е Христина Христова, а всички днес я познават като Тита.

Малкото момиче е с големи мечти и за кратко време успява да сбъдне част от тях.

Тита
netinfo

Първо се явява на кастинг в музикалното шоу X Factor през 2014 г. като част от групата на „Sweet 16“. Тя участва в шоуто като соло артист, но по-късно съдиите формират женска група с нея, Гери-Никол и Мишел.

Впоследстие става известна и като модел с хиляди последователи в социалните мрежи "Фейсбук" и "Инстаграм", а от октомври 2016 г., тя бе обявена като първата певица на Криско в неговата музикална компания.

Тита представи новата си песен „Късай“

Дебютният ѝ сингъл „Voodoo Кукла“ веднага се превърна в хит, а сега дава заявка за ново лятно горещо парче с "Късай".

Освен това стартира и актьорската си кариера в най-новия уеб сериал "Следвай ме", който тръгва във Vbox7.com на 29 май.

Певицата Тита ще зарадва своите фенове с ново звездно участие

За кратко време Tита се превърна в идол за тийнейджърите, а в новото видео от канала Natali's Beauty с влогърката Натали дават и свежи идеи за горещо лято.

Какви са тенденциите в грима, косата, кои ще бъдат актуалните цветове на лято 2017 г. и как да си направим освежаваща напитка с диня, мента и лайм - вижте във видеото горе
vesti.bg