/ БГНЕС
Охранителите от „Сикрет сървис“, които се грижат за безопасността на американските президенти, обикновено са обвити в много тайни. Кои са те – сурови хора в черни костюми или служители с многобройни компетенции? Вижте тайни от кухнята на охранителите, които ни изненадаха.

Какъв ще е тайният код на Secret Service за секс на президентската двойка?

Говорят с кодови имена за президента

„Сикрет сървис“ използва кодови имена за президента и семейството му. Така например Обама е наричан Ренегат, а съпругата му – Ренесанс, а двете му дъщери – Светлина и Розова пъпка.

о
Guliver/Getty Images

На пода в Овалния кабинет има сензори за движение

Има правило, че президентът никога не трябва да остава сам. И ако той иска да затвори вратите на Овалния кабинет и да остави охранителите зад тях, те следят движенията в помещението чрез сензори, за да са сигурни, че ще бъдат избегнати неприятни инциденти.

Сестрите Буш към сестрите Обама: Никога не забравяйте хората в Белия дом

Нови снимки, които са направени след ремонта, показват обновените части и дори се виждат бояджии, които все още работят по външните части на Белия дом.
Gettyimages

Винаги разполагат с... кръв

Служителите на „Сикрет сървис“ винаги са в готовност да се възползват от медицинските си умения и дори да направят спешно кръвопреливане на президента. Сред тях има човек с кръвната група на държавния глава, който винаги е в готовност да му дари кръв. За да не се стига до там, има на разположение кръвна банка.

Те са винаги в състояние да предоставят първа помощ, Всеки агент има минимални медицински умения и е в състояние да спаси живот в критична ситуация.
БГНЕС

Вижте още тайни от кухнята на "Сикрет сървис", които ще ви изумят
adme.ru