Тайна мисия раздели звездите на каубои и индианци при старта на Big Brother: Most Wanted

Най-желаните звезди атакуваха Къщата на Big Brother

Big Brother: Most Wanted
Big Brother: Most Wanted
Най-желаните звезди атакуваха Къщата на Big Brother
Big Brother: Most Wanted вече е факт, а най-известната Къща в България се напълни с най-желаните риалити звезди.
 
Победителят в първия VIP Brother Константин първи прекрачи прага на Къщата, а много скоро към него се присъедини Димитър Ковачев – Фънки. Двамата получиха и първата тайна мисия в Big Brother: Most Wanted. Тяхната задача беше да разпределят идващите Съквартиранти на индианци и каубои, като за целта, Big Brother им предостави възможността да гледат видео визитките на всеки един.

Big Brother: Most Wanted

Трета, но мислейки си, че е първа, в Къщата влезе Людмила Захажаева, а тя беше последвана от Светлана Василева, която даде заявка в този сезон зрителите да видят една пораснала и много секси Светлана. Скоро и победителят от VIP Brother 2015 Джино се присъедини към тях, а веднага след него и качена на кон, влезе фурията Луна и стана първият участник в историята на предаването, прекрачил прага на Къщата по този начин. Ямболският бизнесмен Динко също се впусна в предизвикателството на най-търсените риалити звезди, а веднага след него дойде и рапърът Дий. Следващите двама бяха Зорница Линдарева и Кирил Симеонов от Big Brother 2015, а те бяха последвани от фолк певицата Дебора и невероятния стратег Мариела Нордел.

Big Brother: Most Wanted

През цялото време Константин и Фънки разпределяха отборите на индианците и каубоите, а крайният резултат в двата отбора е: Фънки, Константин, Светлана, Динко, Кирил и Мариела ще бъдат каубои и владетели на Къщата, а останалите – Людмила, Джино, Луна, Дий Зорница и Дебора ще пребивават в двора като индианско племе. Как ще реагират най-търсените риалити звезди на своите роли и какво предстои в най-известната Къща, ще разберем още утре от 21:00 часа в дейли епизода на Big Brother: Most Wanted.

Big Brother: Most Wanted

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на Big Brother: Most Wanted и на официалната страница на Big Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox.