Уди Алън със съпругата си Сун-И Превин
Уди Алън със съпругата си Сун-И Превин / Gulliver/Getty Images
Сун-И Превин, съпругата на Уди Алън и осиновена дъщеря на Миа Фароу, го защити и обвини майка си, че иска да се възползва от движението #Аз също, съобщи Асошиейтед прес.

Заплетената история "Уди Алън/Дилън Фароу" можете да прочетете тук
 
В статия, качена на сайта на сп. "Ню Йорк", Сун-И Превин разказва за проблемната си връзка с Миа Фароу и как се е влюбила през 1992 г. в Уди Алън, който тогава бил приятел на майка ѝ.
Тя твърди, че са се скарали с Миа Фароу малко след като актрисата я осиновила, както и че тя се държала с нея като с прислужница. Сун-И Превин обясни, че се връща към миналото сега, защото Дилън Фароу, осиновената дъщеря на Уди Алън, го обвинява несправедливо в сексуални посегателства.

Дилън Фароу (вляво) с майка си Миа Фароу
Дилън Фароу (вляво) с майка си Миа Фароу Gulliver/Getty Images

"Нямам никакво намерение да оправям отношенията си с Миа, нищо подобно“, каза Превин. „Това, което се случи с Уди обаче е толкова разстройващо, толкова несправедливо. (Миа) се възползва от движението #Аз също и сочи Дилън за жертва. И цяло ново поколение слуша тази история, а не би трябвало".

Уди Алън: Дилън е убедена, че съм блудствал с нея, но това не е вярно
 
Дилън Фароу обвини Уди Алън, че ѝ е посягал, когато е била на 7 години - през 1992 г. Режисьорът беше разследван, но срещу него не бяха повдигнати обвинения. Той винаги е твърдял, че не е опипвал Дилън.

Сагата Уди Алън vs. Дилън Фароу: Даян Кийтън се обяви в защита на режисьора

Дилън Фароу и Ронан Фароу разпространиха отделно изявление в неделя, че майка им е добър родител. Дилън отбеляза, че авторката на статията в сп. "Ню Йорк" Дафни Мъркин е дългогодишна приятелка на Уди Алън.

Уди Алън и съпругата му Сун-И Превин
Уди Алън със съпругата си Сун-И Превин Guliver/Getty Images

Репутацията на Уди Алън пострада много тази години покрай движението #Аз също и няколко изявени актьори се зарекоха повече да не работят с него.

Чувствата към Уди Алън се променят: Холивудски звезди му обърнаха гръб
 
"Аз съм париа“, казва Уди Алън пред сп. "Ню Йорк". „Хората си мислят, че съм бащата на Сун-И, че съм изнасилил и съм се оженил за малолетната си дъщеря със забавено развитие".
 
Уди Алън и Сун-И са женени от 1997 година.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА