Съквартирантите отново номинират своите противници „лице в лице“
Съквартирантите отново номинират своите противници „лице в лице“ / Нова тв

Тази вечер Съквартирантите във VIP Brother 2013 ще трябва да обявят своите следващи Номинации. С приближаването към финала двата обособени лагера намаляват все повече и днес звездите отново ще имат възможност да разчистят сметките си, заставайки лице в лице със своите противници.

В Къщата предстои да се разиграе следващата Номинационна игра, този път наречена „Бесеница“. След като BIG Brother провери неведнъж общата култура на участниците, днес ще постави под въпрос тяхната обществена информираност. На Съквартирантите ще бъдат изреждани факти, свързани с известни български личности, а те ще трябва да отгатнат за кого се отнася разказаното. Звездите ще преминат през поредица от изпитания, като едно от тях даже ще включва скачане в басейн, пълен с желе.

Капитани на двата отбора ще бъдат фолк дивата Лияна и шампионката Станка Златева. В отбора на Станка ще се включат Ирина, Пламен, Стойко и Мира, а Лияна от своя страна ще заложи на Ваня,Тервел,Мариан и Мишо Шамара. Кой отбор ще спечели имунитет и колко информирани ще се окажат Съквартирантите на VIP Brother 2013, ще разберете тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат плеймейката Златка Райкова, напусналата шоуто в понеделник Йоана, водещият Любен Дилов-син и сценаристът Генчо Генчев.