В днешно време не е лесно да откриеш своята половинка, но пък съществуват десетки възможности за онлайн запознанства. Е, рядко се случва това да бъде известна, богата и желана от милиони личност, но пък човек никога не знае с кого ще се срещне, пише каналът "Stars News" във vbox7. Вижте кои холивудски звезди са сключили брак с едни от най-големите си фенове:

Джулия Робъртс

Хубавата Джулия избира да се омъжи за Даниел Модър, когато е обикновен и неизвестен човек. Двамата се влюбват буквално от пръв поглед.Плод на любовта им са трите им прекрасни деца.



Патрик Демпси и Джилиан Финк

Двамата се запознали във фризьорския салон, където работела Финк. Актьорът бил записал час при нея, за да подстриже косата си. Между двамата пламнала голяма любов.



Тоби Магуайър

Тоби избра за своя съпруга дизайнерката на бижута Дженифър Майър, която тайно го харесвала отдавна и му била фенка.



Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Когато Хейли е малко момиче, тя била голям фен на Джъстин Бийбър и Селена Гомес. Е, двамата по-късно се разделиха, но пък това помогна на Джъстин да се срещне с Хейли и двамата станаха двойка. Няколко пъти се събираха и разделяха, но през 2018 г. си казваха "да", а през 2019 г. вдигаха голяма сватба.