Някои звезди не се отказват да търсят любовта и намерят ли я, да се врекат във вярност. И макар и първият, и вторият им брак, а при мнозина и следващите, да са се оказали неуспешни, те отново миналват под венчило. Вижте ги в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Никълъс Кейдж

54-годишният актьор Никълъс Кейдж е женен четири пъти. Като първият му брак е с актрисата Патриша Аркет, а вторият е с дъщерята на Краля на рока Елвис Пресли – Лиза Мари Пресли. Жени се за трети път през 2004г. за бившата сервитьорка Алис Ким, бракът им приключва през 2016г. Същата година се жени в Лас Вегас за четвъртата си съпруга - гримьорката Ерика Койке. Само четири дни по-късно актьорът подава молба за анулирането на брака. Никълъс Кейдж тогава заявява, че в деня на сватбата е бил пиян и обвини избраницата си, че се е омъжила за него от користни подбуди.

Никълъс Кейдж
Gulliver/Getty Images

Том Круз

Актьорът е  женен три пъти, като всичките му съпруги са актриси. Първият брак на звездата е с Мими Роджърс и продължава от 1987 г. до 1990 г. През 1990 се жени за актрисата Никол Кидман, с която осиновяват две деца. Бракът им приключва през 2001г. През 2006г. се жени за Кейти Холмс, двамата имат дъщеря, развеждат се през 2012г.

Том Круз и Кейти Холмс
Gulliver/Getty Images

Дрю Баримор

Актрисата Дрю Баримор,  също има три брака зад гърба си. През 1994 г. се омъжва за Джеръми Томас, но година по-късно двамата се развеждат. През 2001 г. Дрю омъжва за комика Том Грийн, но и този брак продължава само година. През 2012 г. неин съпруг става консултанта по изкуства Уил Копелман и заедно имат две дъщери. За съжаление, през 2016 г. двойката официално се развежда.

Дрю Баримор
Gulliver/Getty Images

Анджелина Джоли

Красивата актриса има три брака зад гърба си. През 1996г. се омъжва за британския актьор Джони Лий Милър, с когото се запознава по време на снимките на филма „Хакери“. Три години по-късно вече за разведени. На 5 май 2000г. се омъжва за актьора Били Боб Торнтън. По-късно се развеждат на 27 май 2003 г. От 2004 г. актрисата живее с Брад Пит, от когото има три деца, другите им деца са осиновени, всички носят фамилията Джоли-Пит. След двегодишен брак, през септември 2016г., Брад и Анджелина се развеждат.

Анджелина Джоли
Gulliver/Getty Images

Ева Лонгория

Актрисата Ева Лонгория се е омъжвала три пъти, като през 2016 година сключва брак с мексиканския бизнесмен Хосе Антонио Бастон, от когото има син. Преди това актрисата сключва брак с актьора Тайлър Кристофър през 2002г. и се развеждат през 2004г. Бракът ѝ с баскетболиста Тони Паркър продължава от 2007г. до 2011г.

Ева Лонгория
Gulliver/Getty Images