Много жени биха се поласкали, ако някой ги сравни с Анджелина Джоли. Не и Алина Царакова, която мнозина наричат руската Анджелина Джоли, тя направо се сърди. Вижте в канала "Най-яките мацки" във vbox7:
 
29-годишната Алина е от Северна Осетия, но живее в Москва. Медиите в Русия отдавна я сравняват с 44-годишната Джоли. Алина не обича сравнението и не би искала да е известна с това. Настоява, че е доста по-пълна от Джоли и в този смисъл и по-здрава. Освен това приличала на баща си.
 
Моделката има почти 19 хил. последователи в Instagram. В профила ѝ можем да видим страхотни кадри от фотосесии, както и лични със сина ѝ Давид.
 
Алина дори е признавала, че умишлено избягва да оформя косата си по близък на Джоли начин, както  и съвсем е забравила за черната очна линия, която е нещо като подпис за актрисата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

О, женщина, дитя, привыкшее играть И взором нежных глаз, и лаской поцелуя, Я должен бы тебя всем сердцем презирать, А я тебя люблю, волнуясь и тоскуя! Люблю и рвусь к тебе, прощаю и люблю, Живу одной тобой в моих терзаньях страстных, Для прихоти твоей я душу погублю, Все, все возьми себе - за взгляд очей прекрасных, За слово лживое, что истины нежней, За сладкую тоску восторженных мучений! Ты, море странных снов, и звуков, и огней! Ты, друг и вечный враг! Злой дух и добрый гений!

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on


Въпреки това обаче последователите на Алина търсят и намират прилика между нея и Анджелина. "О, Господи, Анджелина, ти ли си?", питат се те.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌗

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on


В продължение на дълги години Анджелина Джоли беше определяна за "най-красивата жена на света" от медиите. Вече обаче е критикувана заради критично ниските си килограми.

И още:

Анджелина Джоли доказва, че възрастта няма значение (СНИМКИ)

Живата богиня на Холивуд: Анджелина Джоли през годините (СНИМКИ)