Поп певицата се подготвя за новия образ в „Като две капки вода“, свързан с една от най-известните певици на Бродуей
„Щастлива съм, че съм в компанията на едни от най-изявените вокални артисти в България. Притеснявах се много за образа на Софи Маринова, защото тя има световен глас. След изпълнението ми написа, че съм била страхотна и много се е забавлявала“, разказа Мария Илиева в студиото на "Здравей, България". Българската поп икона благодари за подкрепата на публика, жури и колеги, както и на специалистите, помогнали й в навлизането на уникалния тембър на Софи. Мария добави, че едно от големите предизвикателства са сроковете, в които трябва да развиеш образ, а именно да се превърнеш в друг артист в рамките на една седмица.
Милко Калайджиев, Стефан Илчев и Мария Илиева са неузнаваеми в „Като две капки вода“ (СНИМКИ)

„Новият ми образ в „Като две капки вода“ е част от филма „Най-великият шоумен“. Песента е номинирана за Оскар и се изпълнява от една от най-известните певици на Бродуей. Посланието е много силно – именно да приемаме различните и да се научим да се обичаме. Образът е труден, но и много интересен“, загатна певицата, която гостува в студиото със сина си Александър.

В понеделник вечер от 20:00ч. осемте звездни участника отново ще се впуснат в световни образи с колоритни появи и изпълнения, които могат да надминат оригинала.

Не пропускайте седми сезон на „Като две капки вода“ по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.