Вторият лайв на “Като две капки вода“ покори нови върхове в преобразяването
Култови образи и изключителни хореографии бяха акцент във втория лайв на „Като две капки вода“. Победителят за вечерта - Мария Илиева, изправи публиката на крака с образа на Софи Маринова и автентична имитация на отличителния глас на певицата.

„Като две капки вода“: Стефан Илчев като Мадона, Милко Калайджиев като Алла Пугачова и още... (СНИМКИ)

„Благодаря на специалистите в това шоу, които успяват за минути да преобърнат света. Софи Маринова е уникална певица, която през годините е оставила изключителни песни“, сподели развълнувано Мария. Бурни овации последваха и за Стефан Илчев, който се потопи в една от сложните хореографии на Мадона заедно с балета на шоуто – Funky Monkeys. Категорична подкрепа от журито получи Papi Hans, който заложи на образа на Ник Картър от Backstreet Boys.

„Очаквах, че преобразяването ти в Алла Пугачова ще бъде пародия, но това беше уникално!“, заяви Маги Халваджиян след изпълнението на Милко Калайджиев в ролята на руската естрадна икона.Мая, Джина и Ади от емблематичните Трамвай №5 придружиха Петя Буюклиева на сцената за шоуто, докато самата тя се превърна в Петко Петков.


„Джо Лин Търнър е мой личен приятел. Мога да кажа, че успя да избягаш от женския образ, а с тези височини заслужаваш аплодисменти“, заяви рок единицата в журито – Фънки, след представянето на ТИТА. С помощта на холограма Деси Добрева представи Агнета и Ани Фрин от ABBA, а Дичо развълнува публиката с R Kelly и песента I believe I can fly.   

След среща с Бутона на късмета Петя Буюклиева ще бъде част от дуета на Лейди Гага и Брадли Купър, а Стефан Илчев ще опита пореден женски образ с Кичка Бодурова. Дичо ще сложи токчета за Силвия Кацарова, а Papi Hans ще се превърне в DARA. ТИТА ще бъде част от тандема Weather Girls, а Милко Калайджиев ще се върне към мъжките образи с Васил Найденов. Деси Добрева ще опита ритъма на Уикеда, а Мария Илиева ще изпълни парче от филма „Най-големия шоумен“.

Вижте звездните участници в новия сезон на „Като две капки вода“ (СНИМКИ)
 

Не пропускайте седми сезон на "Като две капки вода" по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY.