Snoop Dogg не спира с нарушенията
Snoop Dogg не спира с нарушенията / netinfo

35-годишният рапър Snoop Dogg, чието истинско име е Калвин Броудъс, беше заловен да носи сгъваема бухалка в багажа си, докато се качвал на самолет в Калифорния на 27 септември. Той е бил освободен под гаранция от 150 000 долара, след като е бил обвинен.

Музикантът може да получи присъда от три години затвор. Ако бъде признат за виновен, ще се яви пред съда на 12 декември. Snoop Dogg казал на полицията по време на ареста, че половинметровата бухалка е част от филмов реквизит.

През октомври той беше обвинен в друг случай за притежание на наркотици и огнестрелно оръжие, след като беше претърсен е арестуван в друго летище в Калифорния. По-рано тази година Snoop Dogg получи предупреждение от лондонската полиция след скандал на летище Хийтроу в Лондон. През 1996 той беше оправдан по обвинения в убийство след смъртта на човек, за когото се твърдеше, че е член на банда, който беше застрелян от колата, в която е пътувал рапърът.

През 1990 година той беше обвинен в притежание на кокаин, а през 1993 година - на огнестрелно оръжие. Той се призна за виновен в замяна на тригодишна условна присъда и обещание за общественополезна дейност, свеждаща се до записване на радио и телевизионни реклами срещу насилието. /БГНЕС/