Отдел Издирване
Отдел Издирване / Красена Ангелова.
Гледайте новия епизод на криминалната поредица този петък от 22:00 ч. по NOVA
Кой стои зад мистериозната смърт на дъщерята на Камен и Ралица? Каква е била причината за престъплението и възможно ли е да бъде дадена прошка за непростим грях?

Страшните отговори на тези и още въпроси предстои да станат ясни в новия епизод на криминалния сериал „Отдел Издирване“. Този петък от 22:00 ч. по NOVA ще излязат наяве коварни истини, за които никой няма да бъде подготвен.

След всички разкрития, които Отделът направи по време на разследването на убийствата на Кавалджиев и Цайса, Ралица ще свърже парчетата от пъзела, който я отвежда до единствения възможен извършител на престъплението – човек от близкото ѝ обкръжение, за когото никога не е предполагала, че може да бъде предател.

Кой се крие зад убийството на Нина, какви са мотивите му да и готов ли е да плати високата цена за непростимата постъпка?

Камен от своя страна веднага ще разбере, че бившата му жена планира да извърши нещо опасно и няма да остане безразличен към случващото се, твърдо убеден, че обвиненията ѝ са плод на въображението и неутешимата мъка по загубата на детето.

Кадър от Отдел Издирване
NOVA

Фактите, които ще му разкаже Ралица за случая, обаче, ще го разклатят из основи и ще го накарат да се изправи пред един от най-големите си кошмари и истина, с която не е ясно дали може да се изправи.

Част от напрегнатите събитията ще стане и сегашният съпруг на Ралица. Провокиран от ревността и недоверието към жена си, Петър ще се окаже в центъра на събитията.

Какво ще се случи в новия епизод и ще повдигне ли той още по-големи въпроси, не пропускайте да разберете този петък от 22:00 ч. в “Отдел Издирване“ по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайтаFacebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.