Гледайте новия епизод на криминалната поредица този петък от 22:00 ч. по NOVA
Ключови разкрития изпълнени с напрегнати моменти са на път да отведат полицейския екип опасно близо до причината за всички престъпления в „Отдел Издирване“ .

Полицейският екип е опасно близо до причината за всички престъпления. Дилян Калчев се срещна със снайпериста Ивица Божич (Кире Гьоревски), който крие важни отговори, и с криминалния психолог Радо Йорданов, който ще участва в разпита му.

Отдел Издирване
Красена Ангелова, NOVA

Радо Йорданов (Иван Бърнев) е бивш колега и близък приятел на Камен, който има ключова роля в поредицата. Той е изключителен професионалист и умее лесно да разкрива истината, но от дълги години не е в системата на МВР. Какво обаче го въвлича отново в полицейската работа?

„Когато най-добрият ти приятел има нужда от помощ, без значение от закона, след кратка вътрешна борба, решавай и действаш. Камен използва това приятелство защото отчаяно се нуждае от някакъв ход в тези ключови моменти, в които е изправен до стената и не знае на къде да поеме. Разбира се, в тях насреща е Радо Йорданов. За моя герой приятелството е много важно. Той има семейство, но заради разочарованията и шамарите, които е получил, се е уверил, че в истинското приятелство няма лъжа и той няма да те изостави никога. С годините приятелството им с Камен е устояло на всички изпитания. На това, че и двамата са работили в полицията. Радо е изключителен професионалист, който за да оцелее физически и като човек се е оттеглил от системата на полицията“, разказва Иван Бърнев, който влиза в ролята на Радо Йорданов.

Отдел Издирване
Красена Ангелова, NOVA

От другата страна на събитията стои Ивица Божич – хърватски наемен убиец, който се намира в България по поръчка, но крие отговори от огромна важност за хода на разследването на „Отдел Издирване“. „За него има поръчка и той я извършва. Това е! И точка по въпроса! Той става наемен убиец не толкова по своя воля, отколкото животът му е наложил да стане такъв. И усъвършенствайки се в това, става много добър, за да могат определени хора да разчитат на неговия професионализъм“, разкрива актьорът Кире Гьоревски, който се превъплъщава в образа на Ивица Божич.

Ще се подаде ли на умелите манипулации, на които ще бъде подложен от криминалния психолог Радо Йорданов?

Отдел Издирване
Красена Ангелова, NOVA

„Няма да се освободим лесно от Ивица. Този герой ще продължи да опъва жилите и нервите на полицията“, допълва актьорът Иван Бърнев.

Не пропускайте „Отдел Издирване“ всеки петък от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайтаFacebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.