Тенисистката Мария Шарапова
Тенисистката Мария Шарапова / Guliver/Getty Images
След като автобиографията на Мария Шарапова вече е в продажба, все повече любопитни неща от нея излизат наяве. Такъв е случаят и с частта от нея, в която рускинята говори за връзката си с Григор Димитров, съобщава Gong.bg. В интернет се появи пълният разказ на рускинята за любовта между двамата.
Гришо за Маша: Няма лоши чувства

През октомври 2012-а той поискал номера от агента й, но тя дала мейла си. След няколко разменени имейла, Григор поискал номера й. Шарапова дала кода за месинджъра на Блекберито си, а след това и телефонния си номер. Съобщенията се превърнали в телефонни разговори, а те във видео разговори. Преди турнир в зала в Париж Гришо отишъл в града на любовта за квалификациите. "Всичко беше от разстояние, докато една вечер той не се появи на вратата ми с червени рози и огромен плюшен мечок", разказва Мария Шарапова и в следващите няколко седмици прекарали много време заедно.

Защо Серина Уилямс нарекла Шарапова "малка кучка"?

"След дни той ме попита, дали бих била негова приятелка. Хвана ме неподготвена. Не бях готова за нищо такова. Той каза, че ще чака докато съм готова", спомня си Шарапова. Седмиците станали месеци и нищо не можело да  ги спре, разказва тя.

Дамата в черно: Мария Шарапова блести с уникален екип с кристали (СНИМКИ)

Шарапова се връща към спомените и за раздялата и една вечер, която двамата прекарали заедно преди  Уимбълдън през 2015-а. "Той извади книга, която Уимбълдън подготвя за предишните турнири. Тихо разлисти страниците на книгата докато намери моя снимка, в неговата ложа, гледайки неговия мач. Той ме погледна, тъжен, мисля, че имаше сълзи в очите му. "Видя ли това? Това значи всичко за мен. Да те видя в моята ложа до майка ми." Тогава, в този момент, емоционалното привличане, с което се борих, стигна до своя край. Знаех, както и той, че не мога да бъда този човек в този момент от моя живот. Трябваше да се фокусирам, да се подготвям за моите собствени мачове, моите собствени триумфи и загуби, на най-голямата сцена в кариерата ми".

Повече четете в gong.bg

Тенисистката Мария Шарапова
Guliver/Getty Images

Още любопитни новини за звездите в спорта четете в gong.bg
gong.bg