Българският тенисист Григор Димитров
Българският тенисист Григор Димитров / БГНЕС, архив
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров бе категоричен, че между него и бившата му приятелка Мария Шарапова няма лоши чувства. Димитров бе попитан за добрите си отношения с рускинята, които се видяха и на благотворителната надпревара преди Мастърса в испанската столица Мадрид, съобщава Gong.bg.
 
„Разбира се, няма лоши чувства. Този благотворителен турнир бе много добър и за феновете, да видят, че сме колеги и всички сме в добри отношения, каквото било - било. Гледаме напред и сме тук е обща цел – да играем красив тенис, да радваме публиката, да се борим в мачовете и побеждаваме. Това е най-важното, оттам какво кой ще каже е без значение”, коментира Гришо за tennis24.bg.
 
Гришо блесна и на модния подиум (СНИМКИ/ВИДЕО)

Григор Димитров и Мария Шарапова бяха заедно от края на 2012 до 2015 година. Понастоящем българският тенисист има връзка с певицата Никол Шерцингер, за която се разбра в началото на миналата година.
 
Никол Шерцингер за Григор Димитров: Той е толкова сладък

Какъв щеше да бъде Гришо, ако не беше тенисист?

В първия кръг на турнира в Мадрид Гришо извоюва победа срещу германеца Филип Колшрайбер, като по този начин сложи край на черната серия от четири поредни загуби.
 
Гришо: Трябваше да се боря за всяка точка

За рускинята това е едва втори турнир, след като изтърпя наказание заради допинг,  наложено й в началото на миналата година.

Любопитни новини за звездите в спорта четете в gong.bg
gong.bg