Емил Чолаков
Емил Чолаков / NOVA
Две двойки ще отпаднат преди последното предизвикателство
Горещи емоции и оспорвани битки предстоят за участниците във финалната седмица на най-романтичното риалити в българския телевизионен ефир – „Един за друг“. Шанс да се борят за голямата награда ще получат само две двойки, а по-слабо представилите се от тях ще напуснат формата завинаги още в следващите дни. В генералното класиране към момента на последна позиция застават Яница и Момчил. Бронзовото място е за Тина и Станимир, на второ място се нареждат Полина и Мохамед, а Тяна и Иво – на първо.

Полуфиналното предизвикателство се състои от няколко различни компонента. Утре вечер задачата на влюбените състезатели е да съберат за определено време два от четири специални съда, които символизират природните стихии – вода, земя, въздух и огън. За да го направят, те ще трябва да дадат най-доброто от себе си в серия от игри, които ще изпитат до краен предел умението им за концентрация, физическа издръжливост и работа в екип. Двойката, която завърши последна, ще напусне вилата на любовта.

Един за друг
NOVA

Тази седмица предстоят съдбоносни дни за участниците.

Един за друг
NOVA

Готови ли са влюбените на всичко в името на победата и кои двама от тях ще си тръгнат на крачка от грандиозния финал? На финалната права не пропускайте „Един за друг“ по NOVA.

Изпитание за двойки оставя влюбените без слух в „Един за друг”

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.