Емил Чолаков
Емил Чолаков / NOVA
Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA
В миналия епизод на мъжете се падна предизвикателството да снабдят с някой друг лев семейния бюджет. Повечето успяха да се проявят като изключителни познавачи на женската душа, но някои от тях се затрудниха със скока с бънджи. На върха, с най-пълна кесия, са Полина и Мохамед. Веднага след тях се нареждат сребърните медалисти Тяна и Иво. На елиминации тази седмица първи се отправят Тина и Станимир, който с ентусиазъм скочи, но не отгатна посланието на своята любима.

Тази вечер от 21.00 ч. представителките на нежния пол ще бъдат похитени и заключени в автобус. Ключът за него е скрит в сейф на територията на огромна автоморга. За да успеят да го отключат, мъжете ще трябва да се снабдят с код, чиито 8 цифри са укрити също някъде из автоморгата. Информация за тяхното местонахождение може да им даде единствено тяхната любима. Но няма никак да е лесно, защото и двамата играчи ще бъдат лишени от слух.

Високо и нестабилно изпитание за дамите в новия епизод на „Един за друг“

След края новото съдбоносно изпитание и вота на двойките във Вилата на любовта още двама влюбени ще напуснат романтичната надпревара. Последните четири двойки, които преодолеят предстоящите елиминации, ще запишат имената си в историята на шоуто като финалисти. 

Могат ли жените и мъжете да се разбират без думи? Ще ги завладее ли паниката и кои двама влюбени ще се разделят завинаги с „Един за друг“, не пропускайте в следващия епизод днес по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY