/ iStock/Getty Images
Сексоложката Беки Лънд-Харкет организира уоъркшоп, в който желаещите могат да изготвят модели на мъжки и женски полови органи, които да служат като магнити за врата на хладилник, съобщава в. "Метро".

Ако искате да отслабнете, започнете от хладилника
Според британката курсът ще има не само приложна, но и образователна цел. Моделите ще се изготвят от моделин, като в тях ще се инкрустират постоянни магнити. Лънд-Харкет предлага и опцията за създаване на точно копие на собствените гениталии.

Кръжокът се организира от нейния арт-колектив "Кандид". Предлагат се различни разцветки моделин. Участниците ще бъдат насърчавани по време на курса да говорят откровено и позитивно за сексуалността и нейните атрибути. Ще бъдат изнесени и интересни факти за половите органи на човека, така че те да не представляват тема-табу. Ема Лънд-Хакет цитира меродавни проучвания, според които 40 процента от анкетираните жени не могат да разпознаят изображение на вагина от анатомична диаграма.

Секс на обществено място и самозадоволяване: Сексуалните привички на британците
 

Мероприятието ще се проведе в Лондон от 19:30 до 21 часа в "Ню Крос хаус", като билетите за участие ще струват 15 лири стерлинги.

И още:

Eротични скулптури красят храмове в Кхаджурахо (СНИМКИ)

Мъж иска обезщетение от родителите си, изхвърлили скъпа порно колекция


Сексуалният ти профил според зодията (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА