Понякога се чудим откъде идва онази магия, която имаме с определени хора и защо други ни вбесяват, но въпреки това изпитваме влечение към тях.

Зодии, характери, сексуалност - това е! Зодията ни обуславя какъв сексуален профил имаме и защо не е трудно да се напаснем с някой, а и да разберем дивата страст помежду ни. Ето какъв е сексуалният ти профил според зодията:

Овен

Представителите на зодия Овен са огнени, темпераментни и неудържими. Те не се боят да експериментират. Ще кажат на партньора си именно това, което искат, без заобиколки. Проблемът при тях е, че могат да се наситят и да се отегчат много бързо. Те имат нужда от партньор, който постоянно внася нови и вълнуващи елементи в интимния им живот. За да запазите пламъка им жив – използвайте сексуални „роли“ и играчки. Хората с този зодиакален знак могат да се оглеждат за зодия Риби, тъй като те са изобретателни партньори.

Секс тайните на зодиите: Кой какво обича в леглото (СНИМКИ)

Телец

Профилът на хората от зодия Телец показва страстна природа, за която физическото общуване е много важно. Те обичат да действат „по същество“, тъй като отклоненията, фантазиите, възгласите и експериментите не ги привличат. Те обичат да докосват, да прегръщат, да се грижат. Родените в зодия Телец не се разбират с Близнаци, но със Скорпион ще имат идеална връзка. Тези, които са Козирог, са неизтощими и също ще доставят радост на Телеца.

секс
ThinkStock/Getty Images

Близнаци

За да плените някого от зодия Близнаци са ви необходими хитрост, ловкост и интелект. Така не само ще го привлечете, а и ще му дадете онзи риск и онова необикновено приключение, за което мечтае. Най-подходящ партньор за тях е зодия Стрелец, тъй като те също търсят и се надяват на разнообразие. Привличането с някой от зодия Водолей също може да се получи. Козирогът е ненаситен и Близнаците ще трябва да вложат цялата си енергия и находчивост за да го заситят. Зодия Дева също може да подхвърли интригуващи идеи на някой от зодия Близнаци.

Защо мъжете мислят за секс постоянно? (ВИДЕО)

Рак

Ракът е творчески настроен в леглото. Той се старае да задоволи своите нужди и тези на партньора си. В същото време обаче Раците могат да бъдат доста срамежливи – не очаквайте подканяне и инициатива, преди да сте ги предразположили. Най-чувствена и завладяваща може да бъде връзката с Дева. Насладата от любимия човек, продължителния акт и интимните разговори са нещо, което ще зарадва и двете страни.

Лъв

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието. Те не пестят енергията си, но се стремят да задоволяват своите нужди и търсят някой, който да им отговори със същата страст и ентусиазъм. Хората от зодия Лъв са умели любовници, но обичат да играят по правилата и да следват вече избраните „маршрути“. Връзката между Лъв и Телец функционира много добре, тъй като и двете страни се радват на сексуалните умения на своя партньор. Козирогът и Лъвът също са добро съчетание – Лъвът чувства огромната страст и внимание, които са насочени към него, и се счита за знаменитост. Споровете между Лъв и Стрелец могат да бъдат страшни, но сексът при сдобряването ще бъде върховно удоволствие.

Какво издава за характера ви любимата ви секс поза?

Дева

Тези, които са родени с този зодиакален знак са пример за нежност. Те предпочитат да бъдат по-умерени в желанията си. Техен стремеж е да удовлетворят партньора си, като постепенно му дадат това, от което се нуждае, без да бързат. Съперничеството между Дева и Водолей може да е проблемно, но Дева и Козирог са съчетание, което удовлетворява и двете страни без да има някакви взаимни ограничения. Скорпион и Дева могат да бъдат наистина пламенни любовници – когато се разберат кой „да бъде отгоре“. Хората от зодия Дева считат Лъвовете за твърде егоцентрични и сексът при тях най-често може да се използва като оръжие.

секс
iStock/Getty Images

Везни

Зодия Везни са също толкова артистични и вдъхновени в леглото, колкото са и в живота извън вкъщи. Те смятат секса за форма на изкуството и желаят да изследват най-различни форми на интимност. Дева и Везни, Рак и Везни и дори Скорпион и Везни могат да дадат удовлетворяващ резултат, въпреки че последните могат доста да спорят извън спалнята. Идеално съчетание са Козирог и Везни.

Скорпион

Когато стане въпрос за секс, Скорпионът е най-високо във веригата. Той е незадоволен, примитивен и хищен. В леглото има една единствена цел – да даде и да получи най-голямо удоволствие. Партньорът може да очаква всичко, колкото и лудо да е. Козирогът е добро съответствие на Скорпиона, тъй като и двете зодии са творчески и страстни. Техните сесии могат да засенчат и най-разюзденото порно. Физическото допълване между Скорпион и Риби е не само на телесно, а и на духовно равнище, а с Водолей и Стрелец също може да потръгне.

секс
iStock/Getty Images

Стрелец

Когато стане въпрос за секс, зодия Стрелец са свободомислещи – те наистина вярват, че секс може да се прави на всяко място, по всяко време. Стрелците са забавни, игриви и страстни. Експериментирането с нови сексуални техники също им идва присърце. Връзката със Стрелец е удовлетворяваща и може да продължи дълго. Един от най-добрите партньори са Риби. Сексуалните им умения могат да събудят завист у другите. Хората от зодия Стрелец приемат живота и секса далеч не толкова сериозно, колкото биха поискали зодия Водолей например – но веднъж превъзмогнали различията си, те за дълго остават свързани. Дева и Близнаци могат да бъдат много близки със Стрелец, дори и енергията им да не доведе до мигновено възпламеняване.

Най-нестандартните места за секс (ВИДЕО)

Козирог

Те са повече от дръзки и необуздани. Тяхната страст може да изненада всеки любовник, който е привикнал към продължителни увертюри и изисканост. Козирозите са разкрепостени и когато опознаят партньора си, те са готови да изпитат границите на неговата страст. Дева е добро допълнение към Козирог, както и Овен, въпреки че тяхната обща енергия може да се насочи главно към подобряване на сексуалната им техника. Везни са не по-малко подходящи от Дева за дълготрайно и щастливо обвързване.

Разкриха колко продължава добрият секс

Водолей

Сексуалният живот на зодия Водолей се гради на странното и необичайното. Хората, които са с този зодиакален знак, винаги се стремят към нова техника или играчка, която още не е опитана. Техният партньор трябва да е не само търпелив, а и всеотдаен, без обаче да показва твърде много чувства. Подобно на Стрелеца, те са издръжливи и жадни за повече. Риби и Козирог също са готови на нови забавления и ще намерят радост и наслада във Водолей.

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа кой те обича най-силно (ВИДЕО)

Риби

Природата на Риби е задвижвана от фантазията, както и техния сексуален свят. Те са отворени към най-различни предложения и имат нужда от самоуверен партньор. Това означава, че освен увереността си, той трябва да умее да отгатва и техните желания. Дева и Везни са идеални партньори заради своята оригиналност и жажда за нови ласки. Сексът с Овен също може да бъде горещ, но не и така изненадващ. Когато обаче достигне до своеобразен връх – ще минат часове, преди страстта да се уталожи.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук