/ ThinkStock/Getty Images
Всички мъже са били многократно участници в сцени, в които основната им цел е да накарат своята половинка да се порадват на интимни ласки, а тя всячески се опитва да отклони „поканата“ им.

Ако не правите секс: Седем неприятни неща, които могат да се случат

Класиката в жанра сред жените, разбира се, е репликата „боли ме главата“, често срещани са и оправданията като: уморена съм, спи ми се, не се чувствам добре, тежко ми е на стомаха, хайде утре и т.н.

Предлагаме ви няколко ситуации, при които почти на 100%, защото все пак всяко правило си има изключение, ще си осигурите секс. Важното е да хванете точния момент.

1. Горещи сцени на екрана

Жените като цяло не харесват порно, но ако изберете филм с горещи сцени, в които участва някой мачо, половинката ви с най-голямо удоволствие ще поиска да пресъздадете сцената във вашата спалня, замечтана и възбудена от видяното.

секс двойка
ThinkStock/Getty Images

2. Дълго време без секс

Жените, които дълго време не са правили секс, имат нужда да изпуснат натрупаната енергия. Ако ги предразположите, тя ще ви се „отплати“ със страстни ласки.

3. След романтична вечеря

Алкохолът в уморени количества по време на една романтична, разтоварваща вечеря, ще отпусне вашата половинка. Подгответе си добре почвата - правете й комплименти, потанцувайте блус, шепнете й нежни думи в ухото, и нощта ще завърши както вие искате.

Следвайте тези съвети и ще правите повече секс

4. След тежък работен ден

Ще си кажете, че това е мисия невъзможна. Колко пъти сте се пробвали и... греда. В такъв момент е важен подходът. Предложете й релаксиращ масаж, последван от нежни ласки. Ако не се поддадете на емоцията и запазите бавното темпо, сексът ви е в кърпа вързан.

5. Секс за сдобряване

Сексът за сдобряване е един от най-вълнуващите, страстни и възбуждащи видове секс. За да се получи, е хубаво да спазвате някои правила. Жените обръщат повече внимание на емоционалния аспект от страна на партньора след скандал. Овладейте ситуацията, успокойте половинката си и докато все още кръвта ви кипи, прегърнете я силно, целунете я страстно, отървете се от дрехите и се насладете на невероятен бурен и страстен секс, в който можете да изразите цялата си ярост.

Руски учен твърди, че настинките и грипът могат да бъдат победени бързо със секс
ThinkStock/Getty Images

Любовната игра удължава секса

И не забравяйте – почти винаги можете да получите секс от половинката си, стига да знаете кога и как да отключите нейната сексуална енергия.

И още горещи новини:

Четири пози в секса, които жените не харесват

Най-опасните пози в секса

Разкриха кога жените губят интерес към редовния секс

Забравете за „69“, позата „68“ е новото изкушение в секса


Сексманиаците сред звездите (СНИМКИ)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук