Секс-играчките за мъже ще станат новата революция в индустрията
Секс-играчките за мъже ще станат новата революция в индустрията / снимка: sxc.hu

Секс-играчките за мъже са новото предизвикателство пред еротичната индустрия, след като играчките за жени се наложиха като част от ежедневието в развитите страни. "Пазарът наистина се отвори към секс-играчките за жени, а сега се отваря и към играчките за мъже", смята Патрик Прюво, собственик на парижка верига секс-шопове.

"Но все още е истинска стъпка за мъж да отиде и да купи секс-играчка – много по-голямо табу, отколкото за жените".

Въпреки появата на дизайнерски дилдо, мъжките секс-играчки все още се гледат с подозрение. "Жена, която използва секс-играчка изследва тялото си", заяви Прюво. "Но мъж, използващ секс-играчка се смята за мъж, който не може да си намери жена".

Японска фирма обаче обещава да направи "революция в областта на стоките за възрастни". Новото изделие Onacup изглежда като туба за шампоан на червени, черни и бели ивици. В момента, в който бъде отворена, тя разкрива мека, лубрикирана камера от силикон, която обещава да осигури "неизпитвани досега" усещания. Изделието вече се продава в над 40 страни, където са закупени 13 млн. бройки, посочва БГНЕС. Различните версии претендират, че симулират усещането от различни секс-позиции.

А създателят Коичи Мацумото е ... механик на коли по образование, който заявява, че е искал играчките за мъже да спрат да изглеждат неприлично.