Салон за жени на автомобилното изложение във Франкфурт
Салон за жени на автомобилното изложение във Франкфурт / netinfo

Автомобилните изложения вероятно няма да бъдат доминирани само от мъжете занапред. Организаторите на тазгодишното автомобилно изложение във Франкфурт, което е едно от водещите в света, си сътрудничат с женското списание "Бригите", за да създадат специален салон само за жени, предаде ДПА.

Заедно с най-големия производител на коли в Европа - Фолксваген (Volkswagen) - който също оказва подкрепа на проекта, салонът "Бригите" ще предлага на познавачите на коли от нежния пол възможност да си отдъхнат от обикалянето около лъскавите нови модели, показани на изложението, и да поседнат малко.

Организаторите обещават отпускаща атмосфера в салона, където посетителите ще могат да опитат някои "кулинарни специалитети" заедно със специална козметична програма - начин да се поглезят дамите, които обичат автомобилите.

Освен това са организирани интересни дискусии и интервюта със забележителни гости всеки следобед в салона по време на 10-дневното автомобилно изложение, посочва БТА.

Изтощени от разходките из автомобилното изложение, разположено на площ от 225 000 кв. м., някои мъже също могат да почувстват нужда да се отпуснат за малко в салона "Бригите".