2020 година създаде няколко тренда, като един от тях се оказа доста интересен и свеж. Розовата коса не е нещо естествено и типично, но явно за някои звезди е начин да се забавляват и променят по време на пандемията и изолацията. Доста популярни личности заложиха на розовото. Преди няколко години Кайли Дженър направи косата си розова, като до известна степен тя възроди този тренд, който продължава и през 2021. Вижте в канала "Cool News" във vbox7.

Николета Лозанова е сред родните знаменитости, заложили на розови и леки лилави отенъци в косите си. Не може да се отрече, че този цвят ѝ отива много, но всъщност.... има ли нещо, което да не изглежда добре на Лозанова?
 

Мадона е друга звезда, която в момента е все още с розова коса. Тя скоро боядиса русите си коси в розово. Доста фенове обаче не одобряват новата премяна на поп кралицата, но тя вече няколко седмици е с този външен вид и очевидно... доста се харесва така. Мадона толкова много се е променяла през годините, че вероятно ще предприеме скоро някоя друга драстична промяна. Все пак запазената ѝ марка е русото и ние я харесваме най-много така.
 

Розовото определено е доста смела крачка за промяна и не на всеки би му отивало, но пък не така смятат още няколко красавици. Сара Мишел Гелар също се реши на подобна стъпка. Ава Филип, дъщерята на актрисата Рийз Уидърспун, също показа скоро розовите нюанси в косата си. Тя е толкова красива, че също изглежда прекрасно.
 

Лейди Гага също бе за известно време с розова коса, но при нея смяната на прически, цвят и цялостна визия е нещо напълно нормално и очаквано от феновете. Тя умее да се променя и провокира постоянно. Трябва да се отбележи, че звездата доста често носи и перуки, които подпомагат по-лесното и бързо преобразяване.
 

Друга нашенка също обича да се променя и залага на стилна, но екстравагантна визия. Журналистката Кристина Патрашкова, която е също част от панела в "На кафе", е от дамите, които се преобразяват често. Тя също попада сред дамите, които са с розови нюанси в косите си.