Роби Уилямс иска родителски съвети от Пош Спайс
Роби Уилямс иска родителски съвети от Пош Спайс / снимка: Reuters, архив

Британският певец Роби Уилямс се обърнал към Виктория Бекъм за съвет преди раждането на първото му дете.

Певецът и съпругата му Айда Фийлд са запазили ВИП стая в лондонската болница Портланд по препоръка на Виктория. „Роби е толкова развълнуван, че ще става баща и иска всичко да е идеално. Той се надява, че прави всичко по силите си, за да сведе до минимум стреса и грешките при раждането. Личният гинеколог на Виктория Малкълм Джилард вече се пенсионира, но наследникът му и целият му екип ще помагат на Роб и Айда. Те запазиха стая за раждането и са наистина щастливи, след като се запознаха с целия персонал”, разкри запознат източник пред британския в. „Дейли Стар”.

Макар Роби да се премести в САЩ през 2004 г., той неотдавна уреди съпругата му да пристигне с частен самолет във Великобритания, за да може дъщеря им да се роди в Лондон, отбелязва БГНЕС.

„Роби винаги е планирал бебето да се роди във Великобритания, това е наистина важно за него. Той се премести в САЩ, за да се наслади на начина на живот, анонимността и климата, но сърцето му все още принадлежи на Великобритания”, разкри неотдавна запознат източник.