Роби и Айда готвят второ тържество в Турция
Роби и Айда готвят второ тържество в Турция / снимка: sxc.hu

Младоженците Роби Уилямс и Айда Фийлд се готвят да отбележат неотдавнашната си сватба с второ тържество в Турция, съобщават британските медии. Британската поп звезда се ожени за американската актриса на интимна церемония в имението си в Бевърли Хилс. Тя беше последвана от парти със семейството и приятелите им в събота.

Сега Роби готви ново тържество в Истанбул, където живее бащата на Фийлд. „Айда иска отново да види баба си Сабахат. Тя е на 92 години и би искала да танцува на сватбата й", споделя бащата на актрисата Халдун Евичан пред британския в. „Дейли Мирър". Евичан се преместил да живее в Турция след раздялата с майката на Фийлд Гуен през 1982 г. и признава, че не е поддържал контакт с дъщеря си, докато не й се обадил сутринта преди сватбата й с Уилямс, отбелязва БГНЕС.

„Извиних й се, че не бях до нея, докато растеше и че не й дадох много, а тя отговори: „Татко, ти ми даде най-добрия възможен подарък: живот", споделя бащата на Фийлд.

В същото време Роби Уилямс призна, че помисли Айда за „луда, бременна жена", когато я срещнал за първи път. Двамата се срещнали през януари 2007 г., когато техни общи приятели им организирали сляпа среща. След като си писали SMS-и в продължение на няколко седмици, двамата се съгласили да се видят в къщата на певеца, където актрисата се възхитила от прекрасния му вкус за вино.

„В интерес на истината бях останала на гости на приятели и нямах много дрехи, и затова се наложи да взема назаем дълга рокля с ръкави, с малка подутина на корема, с която приличах на кенгуру", заяви пред репортери Айда. „Малко след като тя влезе вкъщи, си помислих: „Тя е бременна", но не казах нищо. По-късно обаче, след като бяхме пили по няколко чаши вино, реших, че тя е луда бременна жена. Не знам защо стана така. Може би, защото бях решил, че в Ел Ей няма свестни жени - тук жените може и да са красиви, но всички те са луди", коментира изпълнителят на „Angels".