На 4 ноември предстои пълнолуние в Скорпион. Неговото влияние ще се усеща още от средата на седмицата и касае целия период от 30 октомври до 5 ноември.

Нощта, в която Луната, Земята и Слънцето застанаха в една линия

Важно е да се знае, че няма грешен и правилен зодиак, а по-скоро разглеждане на планетните фактори от различен фокус. Всъщност те се допълват много добре. 

Пълнолунието на 4 ноември разгръща това, което започна с новолунието на 19 октомври - промените, изненадите и новите ситуации, които ни поднасяше този период и то свързани най-вече с отношенията, в които участваме.

Опозицията, която правеше новолунието с Уран, по време на пълнолунието, се реализира чрез Венера. Уран и дава възможност за доизясняване, изчистване и освобождаване  от модели, нагласи и всичко, което не е добро за вас в отношенията, в които се намирате. Възможни са неочаквани и силно поляризирани ситуации и обрати. 

Както по време на всяко пълнолуние, периодът около него или предстоящата седмица е с по-кризисен характер и не е подходящ за вземане на важни решения, особено под въздействие на емоции или импулсивни действия. 

Тези няколко дни са по-добри за съзерцание, пречистване, старт на диети, време, изкарано сред природата, най-добре в планина, тъй като Уран се свързва с планините, както и за работа със себе си.

медитация
Thinkstock/Getty Images

Можете да се занимавате с молитви, мантри, да практикувате йога, да творите или всичко, което ви зарежда, носи ви покой и ви връща към вашия собствен вътрешен център, защото пълнолунието е твърде възможно да го разклати. 

Силната енергия на Скорпион през настоящия период ще даде устойчивост за справяне със ситуациите, издържане до край и обновяване, надграждане, което идва от участието на Юпитер. И също развитие на това, което е истинско и носи потенциалът да бъде реализирано успешно и да ви донесе радост и щастливи моменти.

И още за Луната и влиянието й върху хората:

Трите изречения, които описват всяка зодия (ВИДЕО)

В графство Съсекс престъпността се засилва при пълнолуние

Влияе ли наистина Луната върху настроението и поведението ни?

Как Луната влияе върху храненето ни

Наистина спим по-лошо при пълнолуние