Призрачна изненада за Джордж и Амал Клуни в новото им имение
Призрачна изненада за Джордж и Амал Клуни в новото им имение / Guliver/Getty Images

Провинциалното имение във Великобритания на Джордж и Амал Клуни разполага с редица екстри - живописна гледка, уединени градини, спа, зала за фитнес, сауна. Срещу сумата от 10 милиона лири обаче съпрузите са се сдобили с още нещо, което не влиза в цената - възможността да видят дух, пише в. "Дейли експрес".

Великолепното имение на Джордж и Амал Клуни в Сонинг на река Темза се оказва идеалното място за наблюдение на призрака на малко момиче, което броди из селището. Това твърди експертът по паранормални явления Ури Гелер, който също притежава имот наблизо.

68-годишният Гелер е собственик на имение "на минута път" от това на семейство Клуни. Ясновидецът твърди, че селцето Сонинг е място на необичайна активност, особено край моста на реката. Според Ури Гелер към него най-добра видимост има именно от семейното гнезденце на Джордж и Амал Клуни.

"Става въпрос за духа на малко момиче. Не се и съмнявам, че Джордж Клуни ще го види. Няма друга къща в околността, която да предлага по-добра призрачна гледка", казва Ури Гелер, който живее наблизо заедно със съпругата си Хана.

От твърденията на експерта по паранормални явления не става ясно дали семейство Клуни предварително е било уведомено, че ги очаква призрачна изненада.

Източник: БТА