Херцогът и херцогинята на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл смятат, че външните обстоятелства са виновни за неуспехите им след преместването им в САЩ, съобщи Daily Star. Според вътрешен източник най-малкият син на Чарлз III и съпругата му обвиняват ковид пандемията за провала на повечето от техните медийни проекти. Освен това се твърди, че смъртта на бабата на принц Елизабет II е повлияла на спада на тяхната популярност. „Те смятат, че просто не са извадили късмет“, каза източникът.

Експертът по връзки с обществеността Едуард Корам-Джеймс каза пред Daily Star, че интересът към принц Хари и Меган Маркъл се основава единствено на скандали и никой няма нужда от тяхното „по-креативно съдържание“. „Проблемът е, че повечето хора гледат на тях като на воайорство, точно както гледат „Биг Брадър със знаменитости“, каза Корам-Джеймс и добави, че херцогът и херцогинята на Съсекс вече са изчерпали пълния си потенциал по отношение на скандалите.

След като скъсаха отношенията си със стрийминг услугата Spotify, херцогът и херцогинята на Съсекс останаха само с договора с Netfilx, за който пуснаха хитовата документална поредица „Хари и Меган“ в края на 2022 г. Съпрузите обаче нямаха други успехи в областта на производството на видео съдържание и пускането на планирания анимационен сериал „Меган Маркъл Пърл“ беше отменено. Отделен успех на принц Хари беше скандалната книга с мемоари Spare („Резервен“), която разкрива подробности за отношенията му с роднини.
БГНЕС